Building

Reeds gemeubileerd

Om mee te tellen op de Brusselse immo-markt, moet uw eigendom regelmatig opgefrist, geschilderd en onderhouden worden, of het gemeubileerd is of niet is... Een goed verouderd, vertoont slijtage en om zeker te zijn van een optimaal rendement moet het regelmatig aangepast of verbeterd worden. Niet alleen om met zijn tijd mee te zijn, maar vooral om te voldoen aan de verwachtingen van de huurder. Deze verwachtingen evolueren natuurlijk constant...

Daarom kunnen wij u met raad en daad bijstaan: of u nu gewoon een elektrisch toestel wil vervangen of uw eigendom volledig wil verfraaien, ons team staat klaar om voor u de werken op te volgen.

Nog niet gemeubileerd?

We gaan eerst en vooral op een objectieve basis analyseren wat voor uw eigendom de beste oplossing is: gemeubileerd of niet? Daarna zullen we aan de hand van uw voorkeuren, uw wensen en uw budget een leidraad voorstellen, evenals een stijl voor decoratie en meubilair... We stellen een budget voor meubilair voor; dankzij onze jarenlange ervaring is dit bestek erg precies en volledig. Wij staan in voor de totale inrichting van A tot Z: van het koffielepeltje over de vorm van de gordijnen, de keuze van de verlichting, de kwaliteit van de bedden, het nut van de elektrische apparaten, de stijl van eetkamer en woonkamer, de bruikbaarheid van het bureau, zelfs tot het schilderij dat de finishing touch van uw inrichting zal vormen. Wij informeren u uiteraard over elke stap, hetzij via foto's, hetzij via e-mail of via een bezoek ter plaatse.

Living room

Indien gewenst kunt u ook op ons rekenen voor de aanvraag van offertes en de opvolging van de werken. Dankzij onze ervaring kunnen wij u in contact brengen met erkende professionals in diverse beroepen. Wij zijn regelmatig aanwezig tijdens de werken en houden u regelmatig op de hoogte van de vooruitgang, zodat u de evolutie gedetailleerd maar in alle rust kunt opvolgen... Want werken verlopen niet altijd zorgeloos.

Aarzel niet ons te contacteren om onze tarieven op te vragen. Wij kunnen u ook foto's tonen van gerealiseerde projecten.