75%verkocht

La Peregrina - Appartementen

RONSE

13 luxueuse appartementen tussen 134 en 209 m²

La Peregrina is een uitzonderlijk mooi woonproject in Ronse, met 13 riante appartementen, 34 assistentieflats en een restaurant.

Het wordt gebouwd in de grote tuin van de voormalige Villa Vangrootenbruel in de Oswald Ponettestraat.  Het groene domein is bijna één hectare groot en ligt op wandelafstand van het centrum en de grootwarenhuizen.

 

13 Appartementen

 La Peregrina is een knap voorbeeld van hedendaagse architectuur en duurzaam bouwen, met uiterst mooi afgewerkte, heldere en perfect geïsoleerde woningen. 

 Buitengewoon grote appartementen

 De 13 luxueuze appartementen van La Peregrina zijn met een oppervlakte van 125 tot 200m² buitengewoon groot.

Zij hebben twee of drie slaapkamers  – deze 3de kamer kunt u ook als comfortabele 'home office' inrichten – en worden standingvol afgewerkt met mooie materialen.

 Een rijkelijk uitgeruste keuken met onder andere een vaatwas, een oven én een microgolfoven en een comfortabele badkamer met een inloopdouche behoren allemaal tot de standaard afwerking. 
Er is een ruime keuze aan vloerbekledingen en de keuken en het sanitair materiaal kunt u vrij kiezen bij gerenommeerde installateurs.

 Ieder appartement heeft een heel groot zongericht terras met uitzicht op een tuin met eeuwenoude bomen, rustige wandelpaden en verschillende vijvers.

 In La Peregrina woont u veilig

 In La Peregrina woont u niet enkel uiterst comfortabel, maar ook heel veilig.

 Er is camerabewaking en toegangscontrole, met de videofoon ziet u wie er aanbelt en uw voordeur is inbraak- en brandwerend.  Daarnaast is uw appartement voorzien van de voorbekabeling voor een alarmsysteem en met de alles-uit knop vergeet u nooit meer de koffiezet af te leggen.

 Het domein is bijna volledig autovrij: wagens komen meestal niet verder dan de ondergrondse parking en vooraan zijn er parkeerplaatsen voor uw bezoekers.

 Voor de bewoners die het wensen kan het appartement worden aangesloten op de dienstenstructuur van de assistentiewoningen. 
Op die manier kunt u genieten van de zelfde 24/7 permanentie als in een assistentieflat en net zoveel diensten afnemen als u in de loop der tijd nodig zou kunnen hebben.

 De imposante villa aan de Oswald Ponettestraat is een beschermde woning uit 1925.

 Die wordt omgetoverd tot een prachtige brasserie waar u in de gerestaureerde woonkamer of comfortabele salons een heerlijke maaltijd zult genieten. In de namiddag komt u voor de gezelligheid van koffie en taart op een zonnig terras, met zicht op de romantische pergola en de vijver. 

La Peregrina is zonder twijfel het mooiste project dat op dit ogenblik in Ronse wordt gebouwd en de veiligste investering in een zorgeloze toekomst.

?>